06-47 49 44 00 info@jpexpresskoerier.nl

Schiphol koerier

Doordat wij meerdere standplaatsen hebben o.a Amsterdam Zuidas, Amsterdam Z-O, Amstelveen, Hoofddorp, Lijnden, Schiphol en Aalsmeer kunnen wij spoedopdrachten binnen 15 min ophalen en direct uitrijden !

Same day
Met deze service halen wij uw zending binnen één uur op en bezorgen deze dezelfde dag, vóór 17.00 uur. Neem contact op, en wij staan direct voor u klaar.

Spoed
Met onze spoedservice halen wij uw zending binnen 30 minuten op en deze wordt dan rechtstreeks naar de plaats van bestemming gebracht. Spoedzendingen worden niet gecombineerd.

Overnight
Met onze overnight service zorgen wij ervoor dat uw zending de volgende dag voor 12.00 uur op de plaats van bestemming is. Desgewenst ook vroeger. Mocht er onverhoopt veel vertraging zijn op de weg, dan zal de klant altijd op de hoogte worden gesteld.

Referenties
Wij rijden o.a. voor Resor Advocaten, CBRE , Lenoirschuring, Amstel Graphics, Ivomar, PWC, van der Kooij Advocaten E.V.A.

Duurzaam
Omdat wij bewust zijn van het feit dat wij bijdragen aan extra luchtvervuiling doneren wij 2% van elk gereden rit aan Greenpeace

Tarief
Wij zijn een van de goedkoopste koeriersbedrijven op schiphol en omgeving. JP Express Koerier rijdt al vanaf 0,36 cent/km.

Wij berekenen onze prijs op basis van kilometers, dus géén extra bijkomende kosten zoals brandstoftoeslag.

JP Express Koerier beschikt over een vervoersverzekering, waardoor uw zendingen bij ons verzekerd zijn.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0)20 341 30 33 of bij geen gehoor +31 06 47494400.