JP EXPRESS KOERIER

JP Express Koerier beschikt over ervaren en betrouwbare chauffeurs die uw zending met zorg door geheel Nederland en Europa vervoeren, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Daarbij garanderen wij een snel en veilig transport, zodat uw zending altijd op tijd en ongeschonden bij de geadresseerde aankomt. Wij beschikken over een vervoersverzekering, waardoor uw zendingen bij ons verzekerd zijn.

Welkom op de website van JP Express Koerier !

JP Express Koerier is in 2006 opgericht door Jacco van der Plas. Anno nu is JP Express Koerier uitgegroeid tot een bloeiend en betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit en communicatie hoog in het vaandel staat.

Het team van JP Express Koerier bestaat uit ruim 80 ervaren en betrouwbare chauffeurs door heel Nederland die uw zending met zorg door geheel Nederland en Europa vervoeren, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Daarbij garanderen wij een snel en veilig transport zodat uw zending altijd op tijd en ongeschonden bij de geadresseerde aankomt. U ontvangt indien gewenst na aflevering een email van JP Express Koerier met aflevergegevens.

Wij beschikken over een vervoersverzekering waardoor uw zending bij ons verzekerd is.

Ook beschikken wij over een NIWO-vergunning en ACN pas.

Wij berekenen onze prijs op basis van kilometers, dus géénextra bijkomende kosten zoals brandstoftoeslag. Daarnaast zijn wij ons ervan bewust dat een koeriersbedrijf bijdraagt aan extra luchtvervuiling. Hierom doneren wij 2% van elk gereden rit aan Greenpeace.